Focus Fitness & Beauty

0

Centrul Focus Fitness a luat nastere din dorinta de a imbina exercitiile fizice care mentin sau creaza tonusul muscular cu servicii de beauty care intineresc pielea si ii ofera stralucire, totul pentru un corp mai sanatos, mai rezistent. Posibilitatea folosirii acestor doua servicii in acelasi loc iti ofera timpul necesar pentru ca motto-ul nostru Focus on your Body sa devina nu doar un vis, ci un principiu dupa care sa te ghidezi zi de zi.

Va oferim:

Aparatura revolutionara – Bucura-te de Queenax, echipamentul revolutionar de exercitii cu greutatea corpului, unic in tara, care sfideaza legile gravitatiei.

Instructori renumiti – Lasa-te ghidat de instructori de top, precum Paris Horatiu – vicecampion national fitness sau Elena Florescu – vicecampioana nationala bikini fitness.

Echipamente unice – Rasfata-te cu echipamente de fitness & beauty unice in zona Olteniei precum cabina Spa Jet, aparatul Skillmill si altele.

Program flexibil – Stim cat esti de ocupat(a), asa ca iti punem la dispozitie un interval orar flexibil astfel incat, indiferent de cat de incarcat este programul tau, sa nu-ti ratezi sedintele.

Te asteptam in Centrul Focus Fitness cu oferte si pachete special create pentru ca tu sa poti alege in functie de nevoile corpului tau.

Adresa: Calea Unirii 14, Craiova
Tel: 0775 514 089
www.focusfitness.ro

Share.

Leave A Reply

%d blogeri au apreciat: