Restaurant Prestige Craiova

0

Prestige Events a fost creata in 2007 si respecta traditia in domeniul nuntilor si botezurilor in Craiova,oferind inalta calitate,o estetica de neegalat si o varietate inepuizabila de modele si culori.
Echipa noastra este formata din oameni talentati cu o experienta vasta in organizarea evenimentelor, avand cunostintele,ideile si estetica necesara pentru a croi si garanta unicitatea momentelor speciale.
Reteta secreta e cunoscuta numai de echipa care alcatuieste Prestige Events! Aceasta nu o putem dezvalui, dar puteti sa beneficiati din plin de ea!
Prestige Events este locul unde profesionalismul si estetica nu este un avantaj, ci o conditie pentru a organiza cu succes un eveniment. Intotdeauna suntem constienti de cele mai recente tendinte in decoratiuni si styling.

Organizarea de nunti , petreceri si evenimente unice este ceva ce necesita o ingrijire speciala, o multime de munca ?i o mare atentie la detalii care sunt mereu in concordanta deplina cu stilul, estetica ?i costul pe care il doriti.
Echipa Prestige Events a creat si organizat peste 1000 de evenimente unice de la zero. Ascultand ideile dumneavoastra si analizand toti parametrii care ne sunt oferiti,stabilim tema evenimentului care se potriveste cel mai bine. Pe tot parcursul,urmam planul ?i calendarul pe care le-am stabilit pentru finalizarea cu succes a evenimentului vostru. Succesul evenimentului si zambetul vostru este obiectivul nostru permanent!
Putine evenimente raman nesterse din mintea noastra, iar unele dintre ele sunt casatoria si botezul copiilor nostri!
Noi speram sa adaugam un motiv in plus la ceea ce va veti aminti cu bucurie: ziua cea mai speciala din viata voastra. Aici obiectivele personale, visele voastre, preiau conducerea ?i ne-am angajat pentru a transforma acest lucru in realitate!
Echipa Prestige Events multumeste din inima celor care au avut incredere in ea….si anticipat celor care o vor face de acum incolo!

Adresa: Str. Decebal nr. 77; Strada Matei Basarab nr.15, Craiova
Contact: 0742 031 145 ; 0744 788 581
www.prestigecraiova.ro

Share.

Leave A Reply

%d blogeri au apreciat: